Panel používateľa

Kuprikol 50

Kuprikol 50

Hodnotenie produktu: 3.2/5 (5x)

Vaše hodnotenie:

Záhradkárom dobre známy meďnatý prípravok na ochranu rôznych poľnohospodárskych plodín proti hubovým chorobám

Varianty produktov

  • 1,99 € s DPH

  • 6,49 € s DPH

1,99 € s DPH

PlodinaŠkodlivý činiteľKoncentrácia v %Dávka do 10 L vody na 100m2Čakacia lehota v dňochPovolené kombinácie a poznámky
broskyne Kučeravosť listov broskýň   60 g 28 dní na jeseň alebo na jar pred pučaním stromov
cibuľa Pleseň cibuľová   60-70 g 7 dní + zmáčadlo, podľa signalizácie
pór Pleseň cibuľová   60-70 g 7 dní + zmáčadlo, podľa signalizácie
čerešne Baktériové a hubové odumieranie konárov   30-50 g 28 dní 1. ošetrenie na začiatku opadávania listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred pučaním
višne Baktériové a hubové odumieranie konárov   30-50 g 28 dní 1. ošetrenie na začiatku opadávania listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred pučaním
hrušky Baktériová spála   10-20 g 28 dní na začiatku a na konci kvitnutia, začiatok rastu plodov /voliť spodnú hranicu koncentrácie/, škôlky, t.j. porasty určené na expedíciu je možné pred odlistením ošetriť koncentrátom 0,3%
jablone Baktériová spála ružovitých   5-10 g 28 dní na začiatku a na konci kvitnutia, začiatok rastu plodov /voliť spodnú hranicu koncentrácie/, škôlky, t.j. porasty určené na expedíciu je možné pred odlistením ošetriť koncentrátom 0,3%
jahody Biela a fialová škvrnitosť listov jahôd   35-40 g 10 dní len po zbere ovocia
rajčiak pleseň zemiakov (fytoftóra)   60-70 g 7 dní  
rajčiak Septóriová škvrnitosť rajčiakov   60-70 g 7 dní  
rajčiak Čerň rajčiaková   60-70 g 7 dní  
tekvicová zelenina baktériová škvrnitosť listov   60-70 g 3 dni podľa signalizácie
tekvicová zelenina Pleseň uhorková   25-50 g 3 dni podľa signalizácie
uhorky - nakladačky Pleseň uhorková   35-40 g 3 dni + Previcur 607 SL (0,2%)
vinič (na víno) Peronospóra viniča   50 g 35 dní  
vinič (na víno) Červená spála viniča   50 g 35 dní  
vinič (stolové hrozno) Peronospóra viniča   50 g 7 dní  
vinič (stolové hrozno) Červená spála viniča   50 g 7 dní  
zeler Septóriová škvrnitosť listov zeleru   60-70 g 7 dní  
zemiaky pleseň zemiakov (fytoftóra)   40-50 g 7 dní podľa signalizácie
fazuľa struková Antraknóza fazule   40 g AT do začiatku kvitnutia
hrušky Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 2 krát za vegtačné obdobie
jablone Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 2 krát za vegtačné obdobie
marhule Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 3 krát za vegetačné obdobie
lesné dreviny Škvrnitosť listov lesných drevín   40-60 g   listnaté, pri ohrození porastov, pri prvom výskyte, najneskôr opakovať podľa potreby, v intervale 10-14 dní
mrkva Škvrnitosť listov   35-40 g   semenné porasty, pred kvitnutím, po odkvitnutí
petržlen Škvrnitosť listov   35-40 g   semenné porasty, pred kvitnutím, po odkvitnutí
orech Antraknóza orecha   35-40 g   mladé výsadby, škôlky, po odkvitnutí, aplikáciu opakovať 1-2x, v intervale 7-14 dní
čerešne Nekróza kôry   30-50 g   1. ošetrenie na začiatku opadu listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred rašením
višne Nekróza kôry   30-50 g   1. ošetrenie na začiatku opadu listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred rašením

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.
Môžeme používať súbory cookie a nástroje tretích strán na zlepšenie ponuky produktov a/alebo služieb našej alebo našich partnerov, jej relevantnosti pre vás na základe produktov alebo stránok, ktoré ste navštívili na tejto webovej stránke alebo na iných webových stránkach.

Prihlásenie