PROPESKO kompletné krmivo 12x100 g

Kód: 5992
€5,70 / ks €4,75 bez DPH
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Kompletné krmivo pre dospelých psov všetkých plemien s kuracinou, s hovädzinou, s morčacinou a s jahňacinou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie - s kuracinou: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (78% v kúskoch, z toho 10% kuracina), ryby a vedľajšie produkty z rýb, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry

Zloženie - s hovädzinou: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (78% v kúskoch, z toho 10% hovädzina), ryby a vedľajšie produkty z rýb, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry

Zloženie - s hovädzinou: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (78% v kúskoch, z toho 10% jahňačina), ryby a vedľajšie produkty z rýb, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry

Zloženie - s hovädzinou: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (78% v kúskoch, z toho 10% morčacina), ryby a vedľajšie produkty z rýb, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry

Analytické zložky: vlhkosť 82%, dusíkaté látky 9%, obsah tuku 5%, popol 3%, vláknina 0,8%

Výživné doplnkové látky v 1 kg: vitamín D3 290 IU, vitamín E 30 mg

Odporúčané dávkovanie: Tento návod je iba orientačný. Individuálne potreby jednotlivých psov sa môžu líšiť v závislosti od ich veku, telesnej kondície a aktivity. Odporúčanú dennú dávku (viď tabulka) podávajte min. v 2 samostatných dávkach. Pokiaľ je krmivo pre vášho psa nové, primiešavajte ho do krmiva, na ktoré bol váš pes doposiaľ zvyknutý a dávky pomaly zvyšujte. Podávajte pri izbovej teplote. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.

Skladovanie: na suchom mieste

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: