Vhodné na prípravu džemov, koláčov, rôznych dezertov či na priamu konzumáciu. Josta je kríženec čiernej ríbezle a egreša. Vyznačuje sa bujným rastom, odolnosťou voči...
Dozrieva na prelome júla a augusta. Vhodné na prípravu džemov, koláčov či na priamu konzumáciu. Josta je kríženec čiernej ríbezle a egreša. Vyznačuje sa bujným rastom,...
Dozrieva na prelome júla a augusta. Vhodné na prípravu džemov, koláčov či na priamu konzumáciu. Josta je kríženec čiernej ríbezle a egreša. Vyznačuje sa bujným rastom,...
Zasekli ste sa pri výbere? Kludne nás kontaktujte!
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií