Cibuľa 'Rossa lunga di Firenze' 1g
Kód: 02257Súvisiaci tovar

Vyniká hlavne vysokou kvalitou a dobrou skladovateľnosťou. Môžeme ho uchovať až do budúcej úrody.

Predĺžené, valcovité fialové cibule. Je vôbec až jemne štipľavá. Vhodná na priamy konzum, do šalátov. Chuť je výborná. Šupka je tmavo fialová, dužina je hrubá, fialová.

Vhodná na uskladanie. Šupka je tmavožltej farby, guľatá, dužina je biela, stredne štipľavá.

Červená cibuľa s veľkou úrodnosťou.

Klasická maďarská odroda. Výrazne štipľavá, dobre sa skladuje, je vhodná na rôzne spracovanie. Cibule sú guľaté, šupka je bronzová, dužina je pevná, biela.

Cesnak Germidour je zimný fialový nepaličiak. Je to veľmi skorá odroda vysoko odolná voči virusovým chorobám. Keď sa začnú vršky listov zafarbovať do hneda, schnúť a stáčať sa...

Vyniká hlavne vysokou kvalitou a dobrou skladovateľnosťou. Môžeme ho uchovať až do budúcej úrody.

Cesnak Germidour je zimný fialový nepaličiak. Je to veľmi skorá odroda vysoko odolná voči virusovým chorobám. Keď sa začnú vršky listov zafarbovať do hneda, schnúť a stáčať sa...
Podrobný popis
Dužina je ružová s mierna štipľavou chuťou. Je rýchlo rastúca rastlina, veľmi ťažko vybieha do kvetu. Je vhodná na priamy konzum, ale aj dobre skladovateľná.
Výsev: na prelome marca a apríla, ideálna teplota je 10°C. Doporučovaná vzdialenosť riadkov je 25 cm, vzdialenosť semien 5 cm.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cibule |
---|---|
EAN: | 5995425119091,5999036831380 |

Rýchlo rastúca odroda s krátkou vegetačnou dobou.

Pestuje sa z priameho výsevu, aj zo sadzačiek.

Odroda vhodná na jednoročné pestovanie s veľkými hlávkami sladkastej chuti.

Jednoročná odroda vhodná na jesenné, zimné, a jarné čerstvé konzumovanie.

Pestujeme ju podobne ako jednoročnú cibuľu, ale treba ju hustejšie sadiť.

Krátka doba pestovania, tvaru sploštenej gule, biela šupka, cibuľa so stredným obsahom sušiny.

Dajú sa pestovať rovnako ako jedno- aj dvojročné kultúry.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.