Muchovník jelšolistý 'SMOKY' kont. 2l
Kód: 55941458Súvisiaci tovar

Špeciálne granulované biominerálné hnojivo s kvalitnou mletou rohovinou, ktoré pôsobí ako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všetkých živín od začiatku vegetácie až do neskorého...

Kyslý substrát (s nízkym pH) pre kanadské čučoriedky, rododendrony (penišníky), azalky, vresy, kamélie, a ďalšie vresoviskové rastliny.

Viaczložkové minerálne hnojivo pre čučoriedky a ostatné kyslomilné rastliny.

Organominerálne hnojivo, ktorého významnou zložkou je drvená rohovina. Výborné výsledky sú dané po užití tohto ekologického hnojiva vďaka postupne pôsobiacemu dusíku, ktorý sa...
Podrobný popis
Botanický názov | Amelanchier alnifolia 'Smoky' |
Stanovište | preferuje slnečné stanovište s dobre prúdením vzduchom, dobre sa mu darí aj v polotieni |
Plody | sú veľké, mäsité, guľatého tvaru, ktoré sú mimoriadne sladké priemernej chuti, umiestnené v stredne veľkom strapci |
Zrenie | na prelome júna a júla |
Skladovanie | dozreté bobule dlho vydržia na kroch, alebo ešte dlhšie v spracovanom i v zmrazenom stave (džem, konzervy, sušené ovocie) |
Prípravky na prevenciu a liečbu |
Pri sadení odporúčame použiť mykorhízne huby Symbivit. Správny výber stanovišťa, udržiavací rez každoročne. |
Opeľovanie | pre zlepšenie opelenia a oplodnenia sa odporúča vysádzať aspoň 2 odrody |
Dodatočné parametre
Kategória: | Muchovníky |
---|---|
EAN: | 8588008867020,8595655005361 |

Dozrieva od polovice júna. Dorastá do výšky 2,5 – 3 m, je nenáročná, mrazuvzdorná odroda.

Dozrieva v polovici júna. Skorá odroda s veľkou úrodnosťou.

Dozrieva postupne od polovice júla. Nenáročný krík dorastajúci až do výšky 5m. Odoláva aj väčším mrazom a to až do -45 C°, kvety vydržia tiež mrazy do -5 C°. Rastlina...

Dozrieva na prelome júna a júla. Kvalitná úrodná odroda, dorastá až do výšky 3m.

Dozrieva v polovici júna. Nenáročná odroda, pestuje sa aj vďaka dekoratívnym vlastnostiam. Dorastá do výšky 2 až 4 m, mrazuvzdorná odroda. Pravidelne a bohato rodí.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.