Plody sú veľmi sladké a šťavnaté, s typickou chuťou kiwi cca 2,5-4cm dlhé, 7-11g ťažké. Konzumujeme ich spolu so šupkou. Obsahujú 5-násobne viac vitamínu C než čierne ríbezle. U nás dozrievajú približne od začiatku októbra. Môžeme ju pestovať na celom Slovensku s výnimkou horských oblastí. Najlepšie sa pestujú na špalieri na stene domu, približne ako vinič. Z hľadiska slnečného žiarenia je dôležitý výber správnej svetovej strany , najvhodnejšie sú juhozápadné až severozápadné polohy. Kiwi vyžaduje kyslú pôdnú reakciu s hodnotou pH okolo 5,5 až 6,5. Ak nie je pôda dostatočne kyslá, pridáme kyslú rašelinu.Tento kultivar rodí už po 2-3 rokoch.
Plody: Veľmi sladké a šťavnaté, s typickou chuťou kiwi cca 2,5-4cm dlhé, 7-11g ťažké.
Zrenie: U nás dozrievajú približne od začiatku októbra.
Poznámka: veľkosť : 30-40, črepník :2l + farebný obrázok s popisom